Inloopdag 17 november

Afgelopen vrijdag, 17 november, was het gezellig druk bij ons op kantoor. Wij organiseerden namelijk een inloopdag!

Op de inloopdag kunnen (beginnende) modellen langskomen om foto’s te laten maken voor hun portfolio en natuurlijk om ons te ontmoeten. Je kunt je heel gemakkelijk inschrijven via onze website, maar de kans op opdrachten wordt aanzienlijk vergroot wanneer je beschikt over een mooi en professioneel portfolio. Wij snappen dat het vooral in het begin van een modellencarrière moeilijk kan zijn om goede foto’s voor je profiel te verzorgen. Wij organiseren daarom de inloopdagen, zodat we je hier bij kunnen helpen.

Dit jaar verzorgde model en fotograaf Dirk van der Plas de fotografie (lees hier ons interview met Dirk). Naast fotograaf is Dirk ook nog eens ervaren model.
De modellen die zich hadden aangemeld voor de inloopdag, kregen elk 15 minuten om met Dirk goede beelden te schieten voor hun portfolio. Een strakke planning, maar zo kregen zoveel mogelijk modellen de kans om aan hun portfolio te werken.

Voor de modellen was het een leerzame dag. Ze kregen de gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen. Door zijn modellen- en fotografie ervaring kon Dirk de modellen verschillende tips en tricks meegeven.

Wij hebben de inloopdag ervaren als een gezellige en leuke dag. Voor ons is het erg leuk om kennis te maken met modellen. Wij hopen dat de modellen die bij ons langs zijn geweest het net zo leuk vonden als wij!

Lijkt het jou ook leuk om eens bij ons langs te komen? Stuur dan een mailtje naar info@echtemensen.com.
Zodra wij een nieuwe datum hebben geprikt voor de volgende inloopdag, word je daarvan op de hoogte gesteld.
Wees er daarna snel bij, we hebben een beperkt aantal plaatsen en vol = vol!

 

Geef een antwoord

1