Echtemensen.com Influencer Network

Echtemensen.com influencer network

Wist jij dat Echtemensen.com meer is dan alleen een modellenbureau!? Naast het casten van modellen creëren wij ook relevante content voor uiteenlopende organisaties en merken. Met een ruim bestand aan bekende en minder bekende modellen en een ervaren team van fotografen, filmmakers, stylisten en visagisten weten wij onze opdrachtgevers als geen ander te helpen aan relevante content voor hun product of merk.

En omdat wij met onze tijd meegaan stellen wij onze modellen nu in de gelegenheid om zich aan te sluiten bij het ‘Echtemensen.com Influencer Network’.

Wat is een social influencer?

Eigenlijk is iedereen op zijn of haar manier een social influencer. Door je status of foto te delen via social media inspireer en motiveer je ongemerkt misschien wel heel veel volgers. Zonder dat je het zelf in de gaten hebt promoot je zodoende producten of diensten van verschillende organisaties en merken. Wel is het zo dat de één net wat meer potentie heeft dan de ander om écht invloed uit te oefenen, doordat zij bijvoorbeeld veel communiceren of zich centraal in een sociaal netwerk bevinden.

Voor wie?

Ben jij actief op de welbekende social media kanalen en zie jij jezelf als een heuse influencer, of ben jij een influencer in de dop? Ga jij bloggend en vloggend door het leven? Deel jij graag je mening en vertel jij graag waar je voor staat? Wie weet ben jij dan de influencer die wij zoeken!

Interesse?

Stuur een mailtje met daarin een verwijzing naar jouw blog/vlog/instagram naar s.drijfholt@echtemensen.com. We nemen contact met je op wanneer wij denken iets in jou te zien.

Geef een antwoord

1