In gesprek met model Nicky

Hoelang doe jij al modellenwerk en hoe ben je bij Echtemensen.com terecht gekomen?

Toen ik besloot mij bij een modellenbureau in te schrijven ben ik op internet rond gaan kijken. Op de website van Echtemensen.com bleef ik wat langer hangen. Dit kwam door de diverse uitstraling en het aanbod. Zodoende heb ik gemaild en mij aangemeld. Als ik het mij goed herinner, sta nu ik nu zo’n drie jaar ingeschreven. Ik heb tot nu toe niet altijd beschikbaar kunnen zijn in verband mijn andere baan maar modellenwerk is erg leuk om er naast te doen!

Hoe vind je het om jezelf terug te zien op beeld?

Ik vind het vaak wel apart om mezelf terug terug te zien op beeld. Ik heb er vaak een ander beeld bij. Dan denk ik dat er hele gave foto’s bij zitten maar als ik de uiteindelijke advertentie terug zie vraag ik mij af waarom juist dat beeld uitgekozen is. Ik zal er dus toch wel anders tegen aan kijken 😉

Waar houd jij je naast modellenwerk nog meer mee bezig?

Momenteel zit in de race voor de Mister International Netherlands verkiezing. De finaleshow is 17 juni. De komende tijd ben ik dus druk aan het oefenen om naar de finale toe te werken. Daarom sport ik ook 4 tot 5 keer per week. Daarnaast werk ik doordeweeks als ICT programmeur en vlieg ik in de weekenden af en toe wat rondvluchten met een sportvliegtuig.

Heb je nog tips voor beginnende modellen?

Ga vooral nuchter een fotoshoot in en laat het op je af komen. Maar probeer vooral ook lol te hebben en goed te communiceren met de fotograaf. Dit scheelt altijd een hoop tijdens de fotoshoot.

Geef een antwoord

1