Hoe zorg ik ervoor dat mijn profiel er goed uitziet?

 

Je profiel is je visitekaartje. Hoe beter je profiel eruit ziet, hoe groter de kans dat je gekozen wordt voor een opdracht. Wil jij weten wat dé key points zijn van een goed profiel? Lees dan snel verder! We vertellen je graag meer.

De juiste profielfoto

Van alle foto’s op je profiel is dit dé belangrijkste foto. De profielfoto is namelijk het eerste wat profielbezoekers van je zien. Een stralende portretfoto doet het hier dan ook beter dan een foto die op afstand genomen is. Zorg ervoor dat je profielfoto altijd up-to-date is. Heb je een ander kapsel? Laat dit zien!

Foto’s

Zorg ervoor dat je variatie hebt in de foto’s op je profiel. Je mag maximaal 15 foto’s op je profiel hebben, maar 15 portret foto’s waarop je hetzelfde witte t-shirt draagt en dezelfde glimlach hebt maakt je profiel niet erg spannend.

Verschillende outfits, verschillende mimiek en een verschillende setting maken je profiel wél een pareltje om naar te kijken!

Gegevens bijwerken

Zijn je gegevens, contactinformatie of afmetingen nog correct? Check dit regelmatig, deze informatie wordt namelijk ook gebruikt voor opdrachtgevers!

Daarnaast kun je ook onder andere categoriën worden geplaatst. Heb je een atletisch lichaam? Dan kun je ook onder de categorie sportmodellen worden geplaatst. Wat dan wel belangrijk is dat je foto’s opstuurt waarop te zien is dat jij echt een sportieve topper bent!

Hoe kan ik mijn profiel updaten?

Wil je iets veranderen aan je profiel? Nieuwe foto’s? Gewijzigde informatie? Stuur dan een mailtje met de te wijzigen informatie naar update@echtemensen.com!

Geef een antwoord

1