Hoe werkt het boeken van modellen?

Je wilt graag één of meerdere modellen boeken? Hoe gaat dat nu precies in zijn werk?

Hier volgt een beknopte uitleg over het boeken van modellen. Nadat je je aanvraag bij ons hebt ingediend, gaan wij op zoek naar leuke modellen die goed aansluiten bij je campagne. Natuurlijk ben je vrij om zelf ook even te kijken op onze website. Als we weten naar wat voor model je op zoek bent, gaan we onze database langs om modellen te selecteren. We vragen dan de beschikbaarheid op van de modellen. Zodra we een mooie selectie met beschikbare modellen hebben, verzamelen we deze in een voorstel. In dit voorstel vind je de foto’s en wat extra informatie van de modellen. Denk hierbij aan de kledingmaat, leeftijd of zelfs de provincie waar het model woont.

Voor ons is het nu afwachten welk model het beste in het door jullie geschetste plaatje past. Het werkt prettig als we zo spoedig mogelijk uitsluitsel krijgen over de te boeken modellen, omdat de modellen vaak iets moeten regelen. Denk hierbij aan vrij vragen op het werk of het regelen van een oppas. Daarnaast geeft een snelle afhandeling ons de tijd om alles verder rond te maken.

Op het moment dat je een model bij ons vastlegt, is deze geboekt. We spreken nu van een boeking. We kunnen deze boeking in een later stadium niet meer kosteloos annuleren. Mocht je het onverhoopt toch willen annuleren, dan moeten we de boekingskosten wel in rekening brengen. Het model heeft immers zijn of haar agenda om de boeking heen gepland, dus ook eventuele andere opdrachten afgewezen.

Zodra we het model of de modellen hebben geboekt, vragen we je om een briefing (een overzicht met alle relevante informatie). Wat we graag terug willen zien in die briefing, leggen we je graag uit in een volgende nieuwsbrief.

Hopelijk tot gauw bij een leuke opdracht/boeking!

Geef een antwoord

1