Hier is ze dan: onze Daisy!

Hoi!

Hoog tijd om mezelf even voor te stellen. Mijn naam is Daisy Wijnvoord en sinds december ben ik onderdeel van het Echtemensen.com team. Ik heb Small Business and Retail Management gestudeerd aan Stenden Hogeschool. De stages tijdens mijn studie heb ik in verschillende werkgebieden gedaan. Zo heb ik hiervoor stage gelopen en daarna gewerkt bij een schouwburg. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en deze hoop ik te vinden bij Echtemensen.com.

Ik word blij van reizen, fotografie en lekker eten. Deze drie combineer ik dan ook het liefst door verre reizen te maken, daar mooie foto’s van te maken en te genieten van het (vaak) heerlijke lokale eten. Hoe makkelijk en los ik ben tijdens het reizen, hoe gestructureerd en georganiseerd ik ben op mijn werk. Tijdens het reizen laat ik het liefst alles op zijn beloop, maar tijdens het werken hou ik van to do lijstjes. En het fijne daaraan is het afstrepen van elke taak, heerlijk. Verder ben ik vrij normaal hoor!

Ik heb het erg naar mijn zin bij Echtemensen.com en dat komt mede door het fijne team waarmee ik mag samenwerken. Ook hou ik wel van een uitdaging en dat komt goed te pas hier! Zoals bij het zoeken naar de perfect match voor een opdracht. Daarnaast vind ik het persoonlijke contact met klant en model erg fijn. Geen enkele dag is hetzelfde bij Echtemensen.com en daar hou ik wel van.

Wie weet spreken wij elkaar binnenkort via de mail of telefoon, tot dan!

Veel liefs,

Daisy

Geef een antwoord

1