Haal het meeste uit je draaidag voor je campagnes!

Zie jij jouw campagne al helemaal voor je, maar kun je die niet zelf maken? Laat ons je dan helpen met een compleet productieteam. Al onze diensten zijn namelijk perfect met elkaar te combineren! Wat je ook maar nodig hebt, wij brengen de beste professionals bij elkaar, die samen een prachtige campagne kunnen neerzetten. VideoBird is een hele prettige partij om mee samen te werken. De eigenaar van VideoBird, Floris vertelt je graag over de waarde van video voor je campagne!

Het lijkt mij overbodig om te zeggen dat video-content een ideaal is voor jouw campagne. Wat ik wel graag zou willen meegeven is om van tevoren goed na te denken wat het doel is van je video-content. Wil je jouw publiek informeren, tot actie aanzetten of je merk/bedrijf in de spotlight zetten? En hoe ga je ze bereiken? Plaats je de video alleen op je website? Moet hij ook op meerdere sociale media ingezet worden? Ga je ze gebruiken als advertenties? Vanuit die gedachte kom je al snel tot de conclusie welke vorm en stijl het beste bij jouw productie(s) passen.

Bij ons bedrijf (VideoBird) steken we extra veel energie in de conceptfase en pre-productie van onze producties. Zodat we van tevoren al een duidelijk beeld krijgen van de verschillende deliverables (soorten video’s) die we uit de draaidag(en) willen halen. Met name voor campagnes wil je zoveel mogelijk bruikbare content (foto en video) halen uit de opnamedagen. Het is vaak zonde om het slechts bij die ene video te houden.

In dit proces is het fijn om met bedrijven te werken die met je meedenken. Echtemensen.com vraagt dan ook actief aan ons hoe zij ervoor kunnen zorgen, dat we zo efficiënt mogelijk omgaan met de tijd we met de modellen/acteurs hebben. Zodat we meerdere geschikte video’s kunnen maken voor onze opdrachtgevers.

Wil je meer tips en tricks over hoe het het meeste uit je draaidag kan halen halen? Lees dan mijn uitgebreidere beschrijving hiervan via deze link .

Floris Modderman
Eigenaar VideoBird

Geef een antwoord

1