GRATIS ONLINE MODELLEN EVENT

Een event op “afstand”? Wij vinden dat dat kan! Vanuit je luie stoel kun je op 20 mei aan je ontwikkeling als acteur/model werken d.m.v. interessante webinars van professionals uit de branche. Deze webinars zijn ook nog eens helemaal gratis! Aan het einde van de dag kun je meedoen aan een pubquiz waarin misschien wel vragen voorbij komen waarvan de antwoorden in de webinars zijn gegeven. Maar ook zonder aan alle webinars deel te hebben genomen kun je kans maken op onze mooie hoofdprijs!

PROGRAMMA ONLINE MODELLEN EVENT

10:00 – 10:50 uur // Tips & tricks van professionele fotograaf Henri Vos
11:00 – 11:50 uur // Het concepten en uitwerken van video’s door Bert Alberts

12:30 – 13:20 uur // Tips & tricks van professioneel identity stylist Mascha van Reenen
13:30 – 14:20 uur // Margreet Model Management: tips en tricks van een professionele modellen scout en catwalk/ zelfvertrouwen-coach, die je alles kan vertellen over de fashion wereld.
14:30 – 15:20 uur // De logistiek (en tips) van ingeschreven staan bij Echtemensen.com
15:30 – 16:30 uur // Afsluitende Pubquiz

INSCHRIJVEN
Let op: je kunt je per webinar inschrijven of voor allemaal! Meld je aan door te mailen naar: info@echtemensen.com geef hierbij duidelijk aan, aan welke webinars je wil deelnemen (en of je mee wilt doen aan de online pubquiz). Je ontvangt van ons vervolgens per mail een link naar het webinar(s).

Ben je benieuwd naar de webinar hosts? Hou onze Facebook en Instagram pagina in de gaten! Deze week stellen we namelijk netjes alle hosts aan jullie voor. We hopen jullie allemaal woensdag 20 mei virtueel te zien bij het online modellen event!

Geef een antwoord

1