Een kijkje achter de schermen bij Echtemensen.com

Hoe is het nu om te werken bij Echtemensen.com? We geven je een kijkje in het leven van Echtemensen.com’s Martinique, Amber en stagiaire Bianca.

Het is allemaal begonnen met een heel klein bestand aan modellen. Al snel werd het bestand met modellen groter en groter, er bleek veel vraag te zijn naar ‘echte mensen’. Op dit moment kunnen we met trots zeggen dat Echtemensen.com een bestand heeft opgebouwd van zo’n 3000 professionele, fotogenieke, maar vooral echte mensen.  Dagelijks zijn we bezig met het verwerken van mails, bellen we met klanten en modellen en zetten we de leukste opdrachten uit door heel Nederland!

We hebben veel contact met een hoop verschillende mensen over hele uiteenlopende opdrachten. Jullie zorgen ervoor dat ons werk ontzettend afwisselend is! We kunnen wel stellen dat geen dag hetzelfde is op het kantoor van Echtemensen.com. We proberen het contact met iedereen zo persoonlijk mogelijk te houden en met onze nuchtere insteek willen we ervoor zorgen dat modellenwerk voor iedereen toegankelijk is.

Het verschil in opdrachten werkt vaak motiverend! Sommige opdrachten verlopen soepel en sommige opdrachten ook wel eens wat minder soepel. Het schakelen tussen opdrachten van bijvoorbeeld een McDonald’s en een begrafenisonderneming op één en dezelfde dag vormt wel eens een uitdaging. Niet alles kan gelijk volgens plan verlopen en dat is helemaal niet erg. Dat houdt ons scherp! We denken graag met je mee in opties en gaan de uitdaging graag aan, wij zijn er voor jou. Wat je ook wilt. Wie je ook bent.

Ondanks dat we dagelijks op elkaars lip zitten, weten we toch altijd de sfeer te behouden. Misschien herken je het wel. We zien elkaar meer dan dat we onze eigen partner, moeders, vaders en kinderen zien! En naast de geweldige opdrachten die we voor onze opdrachtgevers mogen doen, zijn we ook bezig met het bespreken van het weekend, de kinderen thuis en soms komt er eens een probleemstelling of dilemma op tafel.

Iedere werknemer heeft haar eigen passies. Amber werkt graag mee op locaties terwijl Martinique zich het liefst bezig houdt met het financiële aspect. Ik ondersteun de werkzaamheden en ben me druk aan het ontwikkelen op social media gebied. Op deze manier vullen we elkaar dus eigenlijk perfect aan!

De intieme werkomgeving maakt dat de communicatie richting onze opdrachtgevers en modellen soepel verloopt, maar ook dat we ontzettend veel lol met elkaar kunnen hebben! Met zijn drieën houden we alle balletjes omhoog en dat zorgt ook wel eens voor stressvolle situaties in de drukkere periodes. Maar zoals ze zeggen ‘Hard werken voor iets wat je niks kan schelen is stress, hard werken voor iets wat je leuk vindt is passie’. Gelukkig kunnen we altijd weer even stoom afblazen tijdens de vrijdagmiddag borrel en beginnen we de maandag altijd weer op volle toeren met hetgeen wat wij het liefste doen, echte mensen boeken.

Ben je een keertje in de buurt? Schroom dan vooral niet om langs te komen! We vinden het altijd leuk om even bij te kletsen!

Liefs, Bianca

Geef een antwoord

1