Een andere plaats, dezelfde service die je van ons gewend bent!

Binnenkort werken we vanuit een nieuwe locatie: Leeuwarden. We nemen niet alleen onze vertrouwde spulletjes mee, maar ook een flinke dosis energie en enthousiasme! Een nieuwe plek die ons meer mogelijkheden biedt, waardoor we nog beter in staat zijn om jou  en onze opdrachtgevers van dienst te zijn. Wij hebben er zin in.

Een andere plaats, dezelfde service die je van ons gewend bent! Als full-service specialist in casting en productie houden wij ons dagelijks bezig met de selectie van – én de omgang met – mensen. Want wij weten uit ervaring dat een goed resultaat voortkomt uit een goed gevoel. Wanneer iedereen zijn werk met plezier uitvoert en zich gewaardeerd voelt, is succes eigenlijk al verzekerd. Want of het nu gaat om een fotoshoot, een commercial of een complete branding campagne: je maakt ze nooit alleen. Iedereen is even onmisbaar.

Wij werken met mensen van alle leeftijden, met ieder hun eigen unieke talent en eigenschappen. Mensen die mooi, integer en vriendelijk zijn van buiten én van binnen. Die net als wij denken in mogelijkheden, kansen en oplossingen. Echte mensen dus.

Bij Echtemensen.com is iedereen van gelijke waarde. Omdat we het samen doen. En omdat iedereen een goed gevoel moet krijgen van de samenwerkingen die we creëren. We willen langdurige, waardevolle relaties opbouwen met onze modellen, acteurs, dansers, fotografen, visagisten en stylisten. Of je nu model, acteur of influencer bent, wij zijn er voor jou.

Wil je meer weten? Bel of mail ons gerust. We vertellen je namelijk heel graag over Echtemensen.com.

Wij zijn er voor jou. Wat je ook wilt. Wie je ook bent. Gewoon zoals je dat van ons gewend bent.

 

Groetjes,

Martinique, Amber en Daisy

Geef een antwoord

1