Een andere plaats, dezelfde service die je van ons gewend bent!

Binnenkort werken we vanuit een nieuwe locatie: Leeuwarden. We nemen niet alleen onze vertrouwde spulletjes mee, maar ook een flinke dosis energie en enthousiasme! Een nieuwe plek die ons meer mogelijkheden biedt, waardoor we nog beter in staat zijn om jou van dienst te zijn. Wij hebben er zin in.

Een andere plaats, dezelfde service die je van ons gewend bent! Als specialist in casting en productie houden wij ons dagelijks bezig met de selectie van mensen van alle leeftijden, met ieder hun eigen unieke talent en eigenschappen. Mensen die mooi, integer en vriendelijk zijn van buiten én van binnen. Die net als wij denken in mogelijkheden, kansen en oplossingen. Echte mensen dus. Allemaal verschillend qua leeftijd, uitstraling en onderscheidend talent en allemaal even professioneel, punctueel en plezierig om mee te werken. Mensen die jouw merk op een eerlijke en echte manier vertegenwoordigen.

We regelen niet alleen modellen, acteurs en influencers voor je, maar ook visagie en styling. Tot en met een compleet productieteam. Bij Echtemensen.com kun je ze allemaal boeken. Los van elkaar of met meerdere diensten samen. Wat je ook maar nodig hebt, wij brengen de beste professionals bij elkaar, die samen een prachtige campagne kunnen neerzetten.

Wil je meer weten? Kom gerust langs, bel of mail ons. Heb je de koffie of een lekker bakje thee klaarstaan? Dan komen we ook graag bij jou!  We vertellen je namelijk heel graag over Echtemensen.com.

Wij zijn er voor jou. Wat je ook wilt. Wie je ook bent. Gewoon zoals je dat van ons gewend bent.

 

Groetjes,

Martinique, Amber en Daisy

Geef een antwoord

1