Alles over je beschikbaarheid

Als je ingeschreven staat bij Echtemensen.com, kunnen we je natuurlijk benaderen voor diverse leuke opdrachten. Hoe gaat dat nu precies in zijn werk? En hoe zit het met je beschikbaarheid?

We zullen in eerste instantie je beschikbaarheid opvragen. In de meeste gevallen vragen we dit aan een aantal modellen tegelijkertijd, maar in sommige gevallen heeft een opdrachtgever specifiek om jou gevraagd.

Als we je beschikbaarheid opvragen, staat nog niets vast. De opdrachtgever kan voor een ander model kiezen of de opdracht kan helemaal niet doorgaan. Wat we eigenlijk van je vragen is of je in optie wilt staan voor een bepaalde opdracht. Voorwaarde is dat je die betreffende datum wel kunt. Nu is het wachten geblazen. Zodra we hebben doorgekregen dat je beschikbaar bent, voegen we je (tezamen met andere modellen) toe aan het voorstel. Het voorstel is niets meer en minder dan een overzicht van beschikbare modellen met foto’s van modellen, maar ook aanvullende gegevens. Bijvoorbeeld je kledingmaat, leeftijd of de provincie waar je woont. Al deze gegevens zijn van belang voor de opdrachtgever om een gedegen keus te maken.

Nu kan het altijd even duren voordat je van ons hoort of de keuze van de opdrachtgever op jou is gevallen. Wij zijn hier afhankelijk van de snelheid waarmee de opdrachtgever een keuze maakt. We zijn je absoluut niet vergeten. En weet dat we altijd contact met je zoeken. Zolang je dus nog niets van ons gehoord hebt, betekent dit dat wij zelf ook nog niets gehoord hebben. We streven ernaar je zo spoedig mogelijk te berichten.

De opdrachtgever maakt de uiteindelijke keus. Mocht de keuze niet op jou zijn gevallen, dan ontvang je van ons een mailtje om dit aan te geven. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat de opdrachtgever je graag wilt boeken. We nemen dan contact met je op per telefoon of mail. We vragen je dan de datum vast te leggen voor deze boeking. Zodra je dit hebt bevestigd, ben je geboekt. We verwachten dan ook dat je het geregeld hebt met bijvoorbeeld je werk of opleiding. Afzeggen is dan eigenlijk niet meer mogelijk, maar daar staat dan natuurlijk ook een hele leuke shoot tegenover.

Hopelijk tot gauw bij een beschikbaarheidsaanvraag!

Geef een antwoord

1