Afscheidsinterview met Javea

Hoi! Ik ben Javea en ik ga Echtemensen verlaten…

“Sinds januari zit ik achter een bureau op kantoor bij Echtemensen. Het begon als een stage, maar het werd uiteindelijk ook mijn vakantiebaantje. De vakantie is nu bijna voorbij en dus is ook mijn tijd hier voorbij. Ik ga weer verder met mijn opleiding Marketing & Communicatie en daarnaast ga ik werken bij de H&M.”

Wat heb je geleerd gedurende je tijd bij Echtemensen?

Ik heb geleerd hoe de kantoorwerkzaamheden verlopen. Zelf was ik altijd nieuwsgierig of het iets voor mij zou zijn voor in de toekomst. Ik heb geleerd hoe ik zakelijke telefoontjes behandel en klanten te woord sta. Ook heb ik veel contact met modellen en opdrachtgevers gehad, waar steeds weer nieuwe vragen en opdrachten uit voort kwamen. Dit zijn altijd goede leermomenten geweest.

Wat ga je zeker niet vergeten?

De leuke tijden met mijn collega’s ga ik absoluut niet vergeten! We hebben een ontzettende goede klik met elkaar en ik ga ze zeker missen.

Wat ga je niet missen?

Wat ik niet ga missen is 8 uur per dag op een bureaustoel zitten, waardoor je broeken kapot gaan, haha!

Wat gebeurt er op het kantoor van Echtemensen wat wij niet weten?

Dat er vaak gezellige ‘onenigheid’ was over welke muziek we die dag gingen luisteren. Maar uiteindelijk zaten we toch allemaal te zingen.

Javea, bedankt voor je inzet en je gezelligheid!

Jullie ook bedankt voor de mogelijkheid om zoveel te kunnen leren. Aan alle lieve collega’s en modellen: heel veel succes in de toekomst!

 

Geef een antwoord

1