CMCG, reclamebureau:

“De expertise van het team zorgt ervoor dat we met vertrouwen alle film- en fotoshoots overlaten aan Echtemensen.com. Echtemensen.com vertaalt de wensen van onze klanten naar de best passende crew en de meest geschikte modellen en acteurs. Een combinatie van kennis, ervaring en het grote netwerk biedt voor iedere vraag de correcte invulling. Echtemensen.com ontzorgt ons als het gaat om productie-begeleiding vooraf en tijdens opnames. Dat resulteert in vruchtbare, doelgerichte, maar vooral mooie resultaten!”

Mooigedaan, styling & visagie:

“Het werken met Echtemensen.com is voor mij al jarenlang erg plezierig. Aan de goede en persoonlijke zorg voor zowel de klant als de modellen, maar vooral hun professionele instelling is goed te merken dat zij staan voor kwaliteit!”

Danny, model:

“Mijn moeder bureau! Al een aantal jaartjes een leuke samenwerking met de dames van het kantoor. Ze zetten zich meer dan dik in voor je en alles in de juiste vibe!”

Giesbers, reclamebureau:

“De kracht van de Giesbers Communicatie Groep schuilt ‘m onder meer in onze manier van werken: slagvaardig, no-nonsense en transparant en we houden het ook graag betaalbaar. Datzelfde DNA ervaren we ook dagelijks bij modellenbureau Echtemensen.com. Daar houden we van en dat werkt wel zo prettig!”

Caroline Pluym, styling & productie:

“Echtemensen.com beschikt over een groot bestand met enthousiaste modellen die ook nog eens rechtenvrij te boeken zijn. Het team van Echtemensen.com is toegewijd en professioneel. Kortom; wat is het toch fijn samenwerken met dit bureau!”

Mariska, model:

“Heel fijn bureau met een persoonlijke benadering waar ik al lang met veel plezier mee samenwerk. Altijd fijn en correct contact, leuke opdrachten en snelle betaling!”