In het voorjaar mochten we voor McDonald’s een aantal modellen mogen boeken. Hierbij drie modellen aan het woord die vertellen hoe zij de fotoshoot van McDonald’s ervaren hebben.

Achmad

“12 juni, om 09.00 uur moest ik aanwezig zijn bij de McDonald’s in Amstelveen. Bij aankomst werden we met een warm welkom ontvangen. De visagist zorgde voor de kleding en voor de uitstraling.  Ze was super aardig, relaxed, flexibel en professioneel.  Ook de fotograaf vond ik zeer professioneel en creatief. Alles was netjes en helder uitgelegd! Ik moest me voordoen als een crewtrainer en moest de zogenaamde medewerkster inwerken en begeleiden op de werkvloer.

Ik heb het ervaren als een hele leuke fotoshoot. Alles werd duidelijk verteld en kregen leuke uitleg hoe we het mooist op de foto konden. Goede aanwijzingen voor poses en aardige mensen ook ! Naast alle fotoshoots die ik tot nu toe gehad heb is McDonald’s toch één van de grootste shoot tot nu toe. En zeker ook een leuke uitdaging. Wie had dat gedacht dat je voor een van de grootste fastfoodketens ter wereld een shoot mag doen.
Het was een erg prettige sfeer door de fotograaf. Hij maakt het echt gezellig en laat je in je waarde. Kortom: de gehele middag was gastvrij en gezellig.”

Robin

“Samen met nog een aantal modellen ben ik geboekt voor de fotoshoot van McDonald’s door Echtemensen.com. Het was mijn allereerste fotoshoot. Gelijk bij aankomst werd ik op mijn gemak gesteld. Het viel mij op dat er een relaxte en gezellige sfeer hing. Ik vond het leuk om de McDonald’s nu eens van een andere kant mee te maken. Ik vind het een toffe ervaring! Ook omdat het samenwerken met de andere modellen super leuk was. Inmiddels heb ik de beelden gezien van de fotoshoot en ik ben er erg blij mee en trots op! Ik hoop dat ik snel weer een fotoshoot mag doen.”

Kitty

“De shoot startte voor mij om 10.00. Er waren al een aantal mensen aanwezig zoals de opdrachtgever, een model en de visagiste. Tegen 10.30 waren alle modellen aanwezig. Iedereen was erg aardig en alles werd goed uitgelegd. We kregen duidelijk te horen wanneer we aan de beurt waren en welke kleding we moesten aandoen. Ook kregen we instructies van de fotograaf wat voor gevoel/sfeer de foto’s moesten uitstralen en welke rol we moesten spelen op de foto. Dit ver liep allemaal soepel omdat iedereen een goede klik met elkaar had.
Ik heb begrepen dat deze foto’s voor intern gebruik zijn, bijvoorbeeld voor nieuwsbrieven. Ook kregen de medewerkers nieuwe kleding en wij mochten deze kleding al zien en aan!
Als model vind ik het altijd leuk om te weten waarvoor de shoot wordt gebruikt, maar ik vind het ook altijd interessant om verhalen van andere mensen te horen en nieuwe mensen te ontmoeten. Dat maakt het modellenwerk o.a. zo leuk!
Tegen lunchtijd en daar had ik stiekem al een beetje op gehoopt 😉 mochten we wat lekkers kiezen van de menukaart.
Om 14.00 was de shoot voor mij afgelopen en iedereen was erg tevreden over de foto’s.
Met een goed gevoel reed ik die middag naar huis.”