Castingbureau

Studio van een castingbureau

We kennen de stress van het vinden van het juiste talent. Daarom staat ons castingbureau voor jou klaar. Met een breed scala aan talent en specialiteiten, zijn we er zeker van dat we een perfecte match voor je hebben. Hier bij Echtemensen.com zijn we gepassioneerd over ons werk en streven we ernaar de beste in de branche te zijn. We zijn al meer dan tien jaar actief in de branche en hebben met enkele van de meest prestigieuze merken op de markt gewerkt. We begrijpen dat acteurs, modellen, presentatoren etc. meer zijn dan alleen mensen – het zijn professionals met jarenlange ervaring. Daar zetten wij ons voor in!

Inschrijven

Castingbureau acteurs

Acteurs, actrices en kinderacteurs, wij hebben ze allemaal! Voor elke campagne of productie kun je bij ons de juiste acteur, actrice of kinderacteur vinden. Of je nu een vlog, bedrijfsfilm of commercial wilt maken, zij brengen jouw boodschap uitstekend over. Daarnaast kan je ons ook inzetten als volledig productieteam. Kortom, wij hebben als castingbureau alles in huis.

Als full-service castingbureau werken wij met mensen van alle leeftijden, met ieder hun eigen unieke talent en eigenschappen. Mensen die mooi, integer en vriendelijk zijn van buiten én van binnen. Die net als wij denken in mogelijkheden, kansen en oplossingen. Echte mensen dus.

Onze specials

Hoewel de meeste klanten op zoek zijn naar modellen en acteurs, hebben we ook catwalk modellen, dansers, hosts, presentatoren, voice-overs en dieren in huis. Anders zouden we ons natuurlijk geen allround specialist op het gebied van casting en productie durven noemen.

Onze acteurs Onze specials

Kindermodellen

Jaroah F.

Actrices

Marion T.

Mannelijke modellen

Roy V.

Actrices

Parwin P.

Mannelijke modellen

Ricardo R.

Mannelijke modellen

Nelson D.

Zwangere modellen

Fleur H.

Vrouwelijke modellen

Miranda B.

Inschrijven Castingbureau

Wil jij je graag als model inschrijven? We zijn constant op zoek naar nieuw talent, dus als je geïnteresseerd bent om gecast te worden voor een aankomend project of als je meer informatie wilt over een van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op!

Carmen de J.

Leuke opdracht voor mijn dochtertje gehad voor echte mensen. Wat een leuk team. Was goed verzorgd en het contact liep ook soepel. En heel belangrijk ze waren super lief en geduldig met de kids. Bedankt!

Wacht niet langer en schrijf je in!

Inschrijven als acteur bij castingbureau Echtemensen.com?

  • Wij werken met mensen van alle leeftijden
  • Full-service specialist in casting en productie
  • Wij leveren modellen voor oa. Hema, DUO en Gamma.
Inschrijven