Over ons

Echtemensen.com is het casting- en productiebureau dat ‘echte mensen’ boekt. Onze modellen en acteurs vertegenwoordigen het Nederlandse straatbeeld en zijn stuk voor stuk spontane, cameragenieke en betrouwbare mensen. Naast ons bestand van talenten putten we ook uit een netwerk van vakkundige fotografen, stilisten en visagisten. Zoek je de perfect match? Echtemensen.com brengt professionals bij elkaar.

Waarom ‘echte mensen’?

Echtemensen.com is ontstaan vanuit de vraag naar ‘echte mensen’ als model of acteur. Opdrachtgevers uit vooral de marketing- en communicatiebranche zijn steeds meer op zoek naar modellen die de doelgroep vertegenwoordigen. ‘The girl next door’ overtuigt beter dan een highfashion-model. Reclamecampagnes, catalogi, billboards, websites, magazines, bedrijfsvideo’s: onze casting en producties zijn vooral gericht op opdrachten die onderdeel uitmaken van marketingcampagnes.

Jij zoekt, wij vinden.

Casting en productie is bij ons in goede handen. Zoek je een model of acteur voor een reclamefilm? Wil je een complete fotoshoot op locatie met meerdere modellen? Voor jou zoekt modellenbureau Echtemensen.com de beste mensen bij elkaar. Van modellen tot fotograaf of cameramensen, van locatie tot styling en visagie. Door met je mee te denken, zijn we in staat jouw aanvraag snel, vakkundig en tot in de puntjes te regelen.

Wie zijn wij

Ben jij op zoek naar echte mensen? Dan ben je bij ons modellenbureau aan het juiste adres. Bij Echtemensen.com kun je naast het boeken van modellen en acteurs, ook bij terecht voor het boeken van specials zoals presentatoren, dansers en hostessen. Ons bestand is heel divers; van baby’s tot 65 plussers. Om je in te schrijven bij ons modellenbureau stellen we hele simpele eisen: Je moet flexibel zijn en het leuk vinden. Echtemensen.com is een full service casting- en productiebureau. Naast het boeken van modellen regelen wij ook fotografen en visagisten, en begeleiden we hele producties van A tot Z.

Rechtenvrij boeken

Bij Echtemensen.com kunnen modellen en acteurs rechtenvrij worden geboekt. Hierdoor krijgen onze opdrachtgevers meer vrijheid om hun beelden te gebruiken voor bijvoorbeeld internet, tv en gedrukte media. Vooral bij het aanleggen van een beeldenbank die aansluiten op huisstijl items is het rechtenvrij boeken een groot voordeel. Je wilt deze beelden graag een aantal jaren gebruiken zonder dat daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht. Wel kan het zijn dat wanneer een model wordt geboekt voor een grote campagne, er wel een aparte buy-out wordt gevraagd.

Voor wie werken wij?

Echtemensen.com werkt voor een groot aantal opdrachtgevers. In sommige gevallen rechtstreeks voor bekende merken, maar ook veelal in opdracht van fotografen, reclamebureaus of productiemaatschappijen.

Martinique Wijn
Operational manager

‘Met onze nuchtere insteek maken we modellenwerk voor iedereen toegankelijk.’ 

Amber Kempers
BOOKER/PROJECTMANAGER

‘Een fijne samenwerking met klanten en modellen om samen het beste resultaat te behalen. Dat betekent werken bij Echtemensen voor mij.’