Waarom vragen wij beeldmateriaal bij je op?

Na afloop van een fotoshoot zijn modellen natuurlijk erg benieuwd naar het eindresultaat. En wij ook! Wij vragen daarom altijd het beeldmateriaal op. Het is super leuk om te zien hoe onze modellen op de foto staan.

Enige tijd na de shoot kun je een mailtje van ons verwachten met de vraag of wij het beeldmateriaal mogen ontvangen. We weten dat niet elk beeld gedeeld mag worden op de social media kanalen. Je kunt natuurlijk altijd bij ons aangeven wat je wensen hierin zijn. We delen de beelden altijd met de modellen. Hierbij communiceren we met de modellen voor welke doeleinden zij de beelden mogen gebruiken. Ook wanneer de beelden enkel voor hun persoonlijke portfolio gebruikt mogen worden.

De modellen vragen de beelden altijd bij ons op. We geven hierbij aan dat zij er vanuit kunnen gaan dat we de beelden opsturen zodra wij deze ontvangen. Mag je de beelden niet met ons of de modellen delen en weet je dit al van te voren? Geef dit dan bij ons aan. Op die manier kunnen we de verwachtingen van de modellen bijstellen.

Geef een reactie