Do’s en don’ts op de set!

Eerder hebben we je bijgepraat over je beschikbaarheid en hoe je jouw profiel het beste kunt neerzetten. Dit keer bespreken we de do’s & dont’s op de set: wat kan je beter wél en wat kan je beter niet doen? Lees snel verder!

1. Kom op tijd!

Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent. Mocht er toch iets voorvallen, bijvoorbeeld een file, een lekke band of een andere calamiteit, neem dan altijd contact met ons op en stel je contactpersoon op de hoogte. Stippel je route goed uit. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

2.Print de callsheet / briefing uit.

Zorg dat je alles goed hebt doorgelezen en dat je de telefoonnummers bij de hand hebt. Bereid je goed voor zodat je weet wat je te wachten staat en wat je precies mee moet nemen.

3.Visagie

Als er visagie aanwezig is, zorg dan dat je geen make-up op hebt en met een schoon gezicht op de set verschijnt. Is er geen visagie, zorg dan voor een goede basis make-up en neem ook altijd wat make-up mee. Doe niet te veel foundation op (liever helemaal niet) en zorg dat je make-up in de juiste kleuren hebt. Mooi rustig en natuurlijk.

4.Styling

In de briefing vragen we altijd om een aantal setjes mee te nemen. Hierbij geldt echt, hoe meer hoe beter. Ga heftige prints, felle kleuren en opzichtige merkjes uit de weg. Voor de dames is het handig om huidkleurig en/of naadloos ondergoed mee te nemen. Heb je iets niet van de kledingvoorschriften die in de briefing staan, laat dit ons dan tijdig weten. Dan kan er eventueel nog iets geregeld worden. Heb je vragen over de kledingvoorschriften, neem dan gerust contact met ons op. Dan nemen we het even met je door.

5.Tot slot

Houd er rekening mee dat je niet alleen jezelf maar ook ons representeert. Stel je netjes voor. Wees je bewust dat wij tussenpersoon zijn in deze. Al het contact verloopt via ons. Het is dan ook niet wenselijk dat je op de shoot al beelden gaat opvragen of contactgegevens opvraagt. Na de shoot vragen wij altijd de beelden op. Per opdracht kan het verschillen wanneer wij de beelden ontvangen. Soms krijgen we ze ook helemaal niet. Super jammer natuurlijk. Je mag er vanuit gaan dat wij de beelden doorsturen zodra wij ze ontvangen hebben.

Geef een reactie