De modellen voor het karnemelk proeven zijn: Augusta, Sander en Bailee.

De modellen voor de biershoot zijn: Peter, Oscar, Wietze en Hens.

Model Sander over de karnemelk shoot:

“De shoot voor Poiesz was natuurlijk gezellig, maar ook erg goed georganiseerd. Ik kwam binnen en we konden meteen beginnen. De fotograaf wist ook precies wat hij wilde, dus we waren ook al heel snel weer klaar. Zo soepel heb ik het nog niet vaak meegemaakt haha. We moesten onze karnemelk wel echt drinken, zodat er een snor zou ontstaan, maar dat wilde bij mij niet lukken. De andere juryleden gelukkig wel, dus het wachten was alleen op mij.”

Model Oscar over de biershoot:

“Onlangs hebben 3 andere modellen en ik mogen meewerken aan de promotie van Noorderkracht: een nieuwe biersoort van Poiesz. Samen met de 3 andere modellen kwamen we aan in de Poiesz supermarkt in Sneek. Daar hebben we eerst wat binnenfoto’s gemaakt in de trant van de 3 musketiers, maar in plaats van 4 zwaarden omhoog te houden hielden we 4 biertjes van Noorderkracht omhoog (ja, de 3 musketiers waren met z’n 4en).

Omdat Poiesz oorspronkelijk uit Sneek komt, wilde de klant ook foto’s maken bij het bekende stadsbeeld: “De Waterpoort”. Voor mij persoonlijk was al snel duidelijk dat deze plek het biertje zijn juiste uitstraling zou geven. Wie de Waterpoort kent begrijpt wat ik bedoel; een prachtig statig stadsbeeld. Daar is vanuit diverse hoeken getracht om het bier Noorderkracht de juiste uitstraling te geven en dat is goed gelukt. De 3 musketiers hebben het weer geflikt met z’n vieren!

Leuk detail om te vertellen: het is erg lastig om 4 mannen op een redelijk warme dag een biertje in de hand te drukken met de dop eraf en dat je dan de boodschap krijgt er niet van te mogen drinken. Wat een kwelling… Maar goed, professioneel als we zijn voeren we de opdracht natuurlijk uit, al heeft 1 van de modellen wel 6 of 7 keer gevraagd of hij nu toch echt niet een klein slokje mocht proberen. Gelukkig was daar uiteindelijk het verlossende woord, dat het “erop” stond en kreeg het betreffende model dan eindelijk waar hij zo lang naar verlangd had. Zijn slokje Noorderkracht. Nog niet eens in de winkel, maar er werd dus al om gesmeekt. Dat belooft nog wat…”