Echte mensen zijn welkom bij ons!

Wij zoeken échte mensen van alle leeftijden. Jong, oud, dun, dik, klein, groot, kroeshaar, bril, beugel, sproeten: als het maar echt is! Heb jij een verzorgd uiterlijk, ben je representatief, karakteristiek én fotogeniek? Schrijf je dan snel in!
Bij Echtemensen.com kunnen modellen en acteurs rechtenvrij worden geboekt. Hierdoor krijgen onze opdrachtgevers meer vrijheid om hun beelden te gebruiken voor bijvoorbeeld internet, TV en gedrukte media. Wel kan het zijn dat wanneer een model wordt geboekt voor een grote campagne, er wel een aparte buy-out wordt gevraagd.

Voor een correcte inschrijving vragen we jou om het inschrijfformulier zo compleet mogelijk in te vullen en minimaal vijf duidelijke, liefst professionele foto’s (en eventueel video’s) te uploaden. Let op: inschrijvingen zonder foto’s worden niet in behandeling genomen. Bestanden dienen niet groter te zijn dan 2 MB.

Aan welke eisen moeten de foto’s voldoen?

  1. Er zijn een aantal eisen waaraan de foto’s die je upload moeten voldoen om een representatief portfolio te presenteren.
    Zowel headshots (close-up van je gezicht) als totaalshots (van top tot teen) zijn belangrijk voor een goed portfolio.
  2. Close-up foto’s het liefst met een effen achtergrond (heb je geen professionele foto’s, denk dan aan een muur of wand)
  3. Je moet alleen op de foto staan
  4. Foto’s waarop je casual en/of zakelijke kleding aan hebt
  5. Zo naturel mogelijke foto’s (niet te veel make-up)
  6. Geen (extreem) bewerkte foto’s
  7. De foto’s het liefst ‘staand’ (‘portrait’), dus niet ‘liggend’ (‘landscape’), formaat 500 pixels breed, 600 pixels hoog, op een resolutie van 72 dpi.
  8. De bestanden dienen niet groter te zijn dan 2 MB.

Ons team controleert iedere inschrijving zorgvuldig. Indien jouw inschrijving wordt geaccordeerd verschijnt jouw profiel binnen 2 weken online.

Klik hier om je in te schrijven